Marșalic, votat de PNL Reşiţa pentru Camera Deputaţilor

Astăzi după-amiază a avut loc şedinţa Biroului Politic Local Reşiţa al PNL, principalul punct pe ordinea zi fiind nominalizarea candidatului de pe locul al doilea pe lista PNL din Caraş-Severin pentru Camera Deputaţilor.

Au fost supuse votului două candidaturi: medicul Jaro Marșalic, prim-vicepreşedinte PNL Reşiţa, şi juristul Dan Stan, care s-a autopropus. Aşa cum era de aşteptat, câştig de cauză a avut cel dintâi, cu 28 de voturi pentru şi 4 împotrivă.

La final, preşedintele PNL Reşiţa, Nelu Popa, l-a sunat pe Marșalic, care nu fusese prezent la şedinţă, să-i aducă la cunoştinţă rezultatului votului. Din surse neoficiale, am aflat că Marșalic nu a răspuns apelului telefonic, dar a revenit el cu un telefon, nu peste mult timp. Şi i-ar fi spus lui Nelu Popa că se mai gândeşte dacă va candida sau nu pentru un loc în Parlament!

Nominalizarea stabilită azi urmează a face obiectul unei şedinţe a Biroului Politic Judeţean al PNL Caraş-Severin, care se va întruni mâine, 23 august. Puţin probabil însă ca Jaro Marșalic să refuze candidatura, în cazul în care propunerea PNL Reşiţa va fi validată de BPJ PNL. Reamintim, până acum se cunosc capii de liste pentru Senat şi Camera Deputaţilor, Marcel Vela şi, respectiv, Valeria Schelean. Însă şi locul al doilea pe lista PNL Caraş-Severin pentru Camera Deputaţilor este eligibil.