Marius Isac, cea mai bună variantă a PNL pentru fotoliul de primar al Caransebeșului!

Cu toate șicanele politice, cu declarațiile surprinzătoare din primul și al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, Felix Borcean nu își dă demisia din funcția de primar al Caransebeșului. Însă are o variantă în cazul în care PNL nu îl mai susține la alegerile locale de vara viitoare.

Declarațiile pe care le-a făcut cu privire la opțiunea sa de vot nu au nicio legătură cu calitatea sa de membru PNL, spune Felix Borcean.

„Eu am votat ca orice om. În turul doi am votat cu Klaus Iohannis, am zis că nu am mers cu tragere de inimă la vot, am spus la turul doi că președintele nu e atât de important, Parlamentul este forul decizional. Eu sunt ales primar, nu mă interesează speculațiile PNL Caransebeș. Eu îmi doresc un al doilea mandat și sincer să fiu, dacă ei nu mă vor, nici nu știu dacă din postura de independent va trebui să-mi dau demisia. Nu am primit niciun feedback din partea lor, aștept să văd, poate se răzgândesc, poate mai fac un sondaj sau au făcut deja și au descoperit altceva decât se așteptau.”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.

Edilul s-a mai întrebat cât de interesant ar fi un sondaj de opinie în rândul caransebeșenilor cu întrebarea simplă: „Cine ar trebui să fie primarul Caransebeșului?”, fără ca în acel sondaj să fie trecut și actualul primar.

„Cât de interesant ar fi pentru populație un sondaj din care nu face parte primarul? Poți să-l faci, dar ce relevanță ar avea? Dintre toți, doar eu mi-am manifestat intenția de a candida! Și tu pui într-un sondaj pe cineva care nu și-a manifestat nicio intenție clară de a candida din partea oricărui partid!”, a mai adăugat edilul Caransebeșului.

Felix Borcean a făcut referire la singurul sondaj PNL în care el a avut un procentaj bun.

Nu a fost un sondaj intern, a fost la vedere și s-a și publicat din el și am avut un scor bun. Din câte știu eu, s-au mai făcut sondaje, dar acestea interne și la PNL, și la PSD. Și tot eu eram pe primul loc!”, a mai afirmat Felix Borcean.

În opinia primarului Caransebeșului, dacă PNL nu îl va desemna pe el candidat pentru un nou mandat, atunci actualul viceprimar, Marius Isac, ar fi principalul candidat PNL.

Dacă PNL vrea să-și pună alt candidat, Marius Isac ar fi acela, din punctul meu de vedere. Am auzit tot felul de zvonuri că va veni un candidat surpriză, că va fi Andra Pleșa, foarte bine, Andrei Ungur, poate. Dar dintre ei trei eu îl văd pe Marius Isac cel mai bine clasat: are funcție și are vizibilitate.”, a mai spus Felix Borcean.