Marius Isac, candidatul PNL pentru Primăria Caransebeș!

Liberalii caută, sondează mai multe nume pentru a găsi candidatul cu șanse reale la a câștiga Primăria Caransebeș. Singura variantă e Marius Isac!

Liberalii fac și refac sondaje la Caransebeș, dar socotelile nu numai că nu le ies, ci pur și simplu îi sperie. Cu voturile din sondaje e greu să câștigi o scară de bloc, o primărie e absolut imposibil. Doar actualul viceprimar ar avea șanse, iar asta o spune chiar Felix Borcean, cel care, în momentul de față, e singurul care și-a anunțat candidatura pentru Primăria Caransebeș.

„Cu Marius Isac colaborez foarte bine. Știu că nu-i face bine să spun asta, dar chiar cu Marius am colaborat foarte bine. A fost o relație care s-a menținut. Și eu, și el am înțeles că trebuie să fim, nu neapărat prieteni, dar să avem aceeași direcție. Pe Marius Isac liberalii ar trebui să-l aibă în vedere pentru candidatura la Primăria Caransebeș, până la urmă e viceprimar, e cel mai reprezentativ membru al liberalilor, el trebuie să fie, este natural. Nu mă tem de lupta cu Marius, adică știu că va fi o luptă fair-play unul față de celălalt. Și eu îl prefer pe Marius. Măcar Primăria ar avea o continuitate, ori cu mine, ori cu el, ori câștigă unul, ori câștigă celălalt. Și Bebe Iova era candidatul firesc în 2016 și am spus-o tot timpul, mai degrabă decât eu. Bebe Iova avea experiență, fusese prin tot circuitul ăsta, el trebuia să fie candidatul. Acum sper să-l am partener!”, a comentat primarul Borcean, lăsând de înțeles că ar putea fi sprijinit în campania electorală de PSD.