Marius Damian: „PSD a susținut mereu pensionarii României”

Deputatul PSD Marius Damian
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Sprijinirea pensionarilor a fost mereu una dintre prioritățile Partidului Social Democrat, spune deputatul Marius Damian, care atrage atenția că începe plata celei de-a doua tranșe din ajutoarele acordate vârstnicilor cu venituri mici.

„PSD a avut întotdeauna politici care să vină în sprijinul copiilor și pensionarilor, astfel încât să protejăm viitorul, dar în același timp să ne respectăm trecutul. Iar cum pe 1 octombrie am sărbătorit Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, este momentul oportun pentru anunțul Guvernului condus de premierul Marcel Ciolacu legat de cea de-a doua tranșă de ajutor financiar de la stat pentru pensionarii cu venituri sub 3.000 lei.”, spune deputatul PSD, Marius Damian.

În luna octombrie se acordă un ajutor financiar pensionarilor sistemului public de pensii și beneficiarilor de drepturi prevăzute de legi cu caracter special plătite de casele teritoriale de pensii și ale căror venituri lunare sunt mai mici sau egale cu 3.000 de lei. De acest ajutor financiar vor beneficia peste 4 milioane de pensionari aflați în plată la momentul acordării.

Astfel, pensionarii cu venituri sub 1.500 lei lunar vor beneficia de suma de 500 lei, pensionarii cu venituri între 1.501 lei si 2.000 lei vor beneficia de suma de 400 lei, iar cei cu venituri între 2.001 si 3.000 lei vor beneficia de suma de 300 lei.

Tichetele de pensii cu ajutoarele pentru pensionari au fost tipărite, iar banii vor ajunge începând cu prima jumătate a lunii octombrie. Acești bani vor ajunge la beneficiari odată cu pensiile plătite prin mandat poștal, iar pentru cei cărora banii le sunt virați pe card, începând cu data de 12 octombrie vor fi alimentate conturile.

„PSD a susținut mereu pensionarii României, fiindcă aceștia nu au avut o viață ușoară, au nevoie de sprijinul nostru și merită respectul nostru, al tuturor!”, mai spune deputatul PSD, Marius Damian.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/