Primarul Borcean, tot mai contestat! E un profesor deosebit, dar nu e bun pentru administrație și politică!

borcean felix primar caransebes
untitled design set 970x90 px

Felix Borcean e trimis înapoi la catedra de geografie de prietenul său Arin Ispas, care vrea să-i ia locul la Primăria Caransebeș!

Mai întâi Bebe Pasere, apoi Marius Damian și Luca Mălăiescu plus alți destui social-democrați. A urmat Andrei Ungur. Mai nou însă și Arin Ispas, desemnat oficial candidat pentru Primăria Caransebeș în 2024 sub sigla Forța Dreptei, se îndoiește public de capacitățile sale manageriale. I-am spus lui Felix, de față cu mai mulți, că nu l-am votat niciodată și nici nu îl voi vota niciodată, mai ales acum. Este un băiat deosebit, dar în niciun caz să facă administrație! Din punctul meu de vedere este un profesor de geografie deosebit și îi doresc să se întoarcă la catedră. Ca dovadă că nu este bun pentru administrație și politică, a fost la PNL și s-a certat cu PNL-ul, a fost independent, după aceea a trecut la PSD pe motivul că se face un ștrand. Păi acel ștrand se făcea și dacă nu trecea la PSD!”, a spus Arin Ispas la Express Live.

Candidatul Forța Dreptei ar prefera ca Felix Borcean să câștige lupta internă din PSD și să fie  opțiunea social-democraților pentru Primăria Caransebeș în alegerile de anul viitor. „Ar fi grozav!”, a exclamat Ispas, fiind convins că într-un astfel de scenariu ar avea șanse reale să fie viitorul primar al gugulanilor. „Felix are o problemă mare, o mare parte din PSD nu îl susține, nu a știut să și-i atragă, nu s-a înțeles nici la PNL, nu a fost un exemplu bun. Nu este susținut decât de către echipa lui, sunt vreo 25 care îl susțin, restul nu îl vor!”, a adăugat Arin Ispas.

Felix Borcean are așadar tot mai mulți contestatari. Cu o victorie însă în alegerile din 2024 într-un mediu atât de ostil, indiferent sub sigla cărui partid ar obține-o, i-ar obliga pe toți aceștia să-și facă bagajele și să iasă din viața politică!