Isac, vicepreședintele care a tăiat frunze la câini în Consiliul Județean Caraș-Severin?

isac marius vic epresedinte cj caras severin
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Marius Isac, e acuzat de administratorul public al județului, Andrei Ungur, că n-a participat cu nimic la dezvoltarea județului!

Andrei Ungur, președintele PNL Caransebeș, a ridiculizat activitatea de viceprimar al municipiului de pe Timiș și Sebeș a lui Marius Isac și la fel face și cu bilanțul acestuia în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean. Deși s-a îndoit de competențele colegului său de partid încă de pe vremea când era viceprimarul Caransebeșului, Ungur l-a acceptat pe Isac în poziția de al doilea om în Consiliul Județean doar pentru că așa și-a dorit Romeo Dunca. Acum, când Isac a refuzat să demisioneze și s-a lăsat adoptat de PSD, Ungur nu-și mai cenzurează gândurile:

„Rezultatele lui în Consiliul Județean sunt spre zero! În momentul în care tu coordonezi o direcție și, timp de doi ani, trec proiecte cu finanțare europeană, stau în sertar și singura soluție este să renunți la ele pentru că se termină termenul de implementare și nu mai ai altă șansă, cred că managementul pe care l-a făcut direcției nu a fost unul deloc bun. Lucrurile acestea se știau, nu cred că trebuia cineva să ridice mâna sus și să spună că Marius Isac nu prea face nimic sau vine două zile pe săptămână și în rest nu.”, a acuzat Ungur la Express Live.

Marius Isac ar fi trebuit să cedeze postul de vicepreședinte, așa cum îi ceruse Romeo Dunca, fără să aibă nimic de obiectat, apreciază liderul PNL Caransebeș. Și asta pentru că PNL avea o singură variantă să recâștige majoritatea în Consiliul Județean: cedarea unui post de vicepreședinte către PMP. Ori între Marius Isac și Ovidiu Rădoi, era firesc ca primul să fie cel sacrificat. „Marius Isac nici nu ne încurcă, nici că ne ajută. Dintre cei doi era omul care, din punct de vedere politic și din punct de vedere administrativ, stătea mai prost decât celălalt. Acesta a fost probabil și argumentul pentru care i s-a cerut lui demisia și nu domnului Ovidiu Rădoi. La fel de probabil e și că nu îl excludea nimeni în momentul acesta din partid dacă ar fi continuat să meargă pe linia pentru care a fost votat.”, a mai spus Andrei Ungur.

Liberalii s-au mai lepădat și de alți membri importanți în trecut, iar acum privesc spre o hartă a Caraș-Severinului colorată predominant în roșu. Iar procentele lui Marius Isac din sondajele de opinie, unele nu spectaculoase, dar nici de ignorat, indică mai degrabă un lanț de decizii pripite luate în PNL. Cine are dreptate se va vedea cu adevărat în 2024! Până atunci, liberalii l-au exclus din partid pe Marius Isac!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/