GALERIE FOTO: Marius Cocioran a fost însoțit de soția sa la ceremonia de premiere de la Primăria Reșița

Marius Cocioran și cei doi antrenoi ai săi, Octavian și Iosif Măzăran, au fost astăzi invitați la Primăria Reșița, unde edilul-șef al orașului le-a înmânat diplome de excelență pentru rezultatele bune pe care le-au obținut.

Atletul Marius Cocioran a fost premiat astăzi de edilul-șef, Mihai Stepanescu. Acestai-a înmânat o diplomă de excelenţă, dar şi premii celor care au reuşit să aducă cinste oraşului prin rezultatele obţinute.

Recent, sportivul reşiţean, legitimat la Clubul Sportiv Universitatea Reşiţa, s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Londra, din această vară.

Împreună cu conducerea Primăriei și cea a Consiliului Local, acordăm aceste diplome de excelență pentru Marius Cocioran, care ne-a obișnuit deja cu rezultatele sale bune. Îi oferim și o atenție materială”, a spus astăzi, primarul Mihai Stepanescu.

 Și cei care conduc Clubul Sportiv Municipal au ținut să îi felicite pe atlet și antrenorii săi: Octavian și Iosif Măzăran. “Marius Cociora este singurul sportiv din zona de vest a țării, care a reușit această performanță. Îi urăm succes la Olimpiadă și sperăm să se întoarcă acasă cu un rezultat bun”, a declarat astăzi, Rusalin Fâc, directorul Clubului Sportiv Municipal Reșița.

 Ca de obicei, modest prin atitudine, Marius Cocioran a ținut să mulțumească municipalității pentru gestul pe care l-a făcut, dar și celor care i-au fost și îi sunt aproape. „Îi mulțumesc viitoarei mele soții, care este în sală, alături de mine. M-a sprijinit întotdeauna și a înțeles efortul pe care eu îl depun ca să obțin performanță în cariera mea de sportiv”, a declarat astăzi Marius Cocioran.

 La finalul festivităţii, primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu, a închinat o cupă de şampanie cu toţi cei prezenţi în cinstea performanţelor lui Marius Cocioran şi a urat succes sportivului în competiţiile viitoare.