CÎRPEAN: „Eram prieten de familie cu Mândriloiu”

Una dintre persoanele care figurează cu declarație în dosarul DIICOT ce îl privește pe interlopul Dan Mândriloiu este comisarul de mediu, Marius Cîrpean. În urma articolului publicat de Express de Banat, intitulat „Cîrpean, pus în genunchi de gruparea Mîndriloiu”, acesta ținut să precizeze câteva lucruri.

Comisarul Gărzii de Mediu, Marius Cîrpean a declarat pentru Express de Banat faptul că nu s-a simțit niciodată amenințat de Dan Mândriloiu, cel care acum riscă să stea ani buni după gratii pentru faptele sale. Mai mult decât atât, acesta susține că ar fi fost prieten de familie cu interlopul și că s-ar fi vizitat constant, fără să existe vreo presiune din partea lui Dan Mândriloiu pentru înapoierea banilor pe care recunoaște că i-a luat împrumut.

„În virtutea relației de prietenie pe care o aveam, iar eu, aflându-mă într-o situație materială precară, i-am cerut sprijinul financiar. Am luat împrumut de la Dan Mândriloiu suma de 53.000 de euro, pe care am primit-o pe bucăți. Exact aceeași declarație am dat-o și în dosarul ofițerilor DIICOT”, a spus comisarul Gărzii de Mediu din Caraș-Severin.

Marius Cîrpean a subliniat faptul că vizita pe care a primit-o soția sa și despre care cotidianului online a scris în articolul „Cîrpean, pus în genunchi de gruparea Mîndriloiu”, a fost una de prietenie și în niciun caz una prin care să se exercite presiuni asupra sa.

Reamintim că Dan Mândriloiu a fost săltat de mascați în urmă cu aproximativ o lună, fiind acuzat de constituire de grup infracțional organizat în vederea săvârșirii infracțiunii de șantaj. Acesta riscă până la 20 de ani de închisoare.