Mariana Molnar, despre medicii din Herculane: „Ei o duc bine, noi nu o ducem bine”

Unul dintre cei mai vocali candidați la Primăria Băile Herculane este Mariana Molnar, reprezentantul PMP în cursa pentru câștigarea acestor alegeri. Incomodă chiar și pentru colegii și șefii ei de partid (a se vedea demisia din PNL la începutul anului), Molnar spune lucrurilor pe nume, chiar dacă acest lucru îi creează dușmani.

Este și cazul analizei pe care o face în privința bazei sanitare din stațiune, vorbind despre medici și implicarea acestora în actul medical.

„Ei o duc bine, noi nu o ducem bine. Nu vreau să intru în discuții, știu că sunt primii pe listă la domnul Miclău, ce să spun. Am o întrebare pentru ei: «Timp de 12 ani ce au făcut pentru sistemul medical din Herculane, dacă avem mai mult de o cămăruță, și aia vai mama ei, la sistemul de ambulanță?»”, spune candidata Partidului Mișcarea Populară.

În opinia sa, lucrurile se pot schimba, trebuie doar să vrei. Și asta va face în cazul în care va câștiga primăria.

„Aici, în zonă, am observat că dacă spui lucruri în față unor persoane care răspund de o funcție, fără nimic personal, e foarte greu la un director de școală să spui că vrei la WC-uri la fete și băieți ușițe. Nu se poate. Ei mi-au zis ce am făcut. Am fost administrator al acelor școli care chiar au schimbat. Nu vreau schimbare radicală, ci să scoți ce e mai bun din ei. Dacă nu se cere, nu se face”, este de părere Mariana Molnar.

(E)