„Cameleonii de la PNL au prădat sistematic județul, lăsându-i pe cărășeni în sărăcie!”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, e de acord pe jumătate cu liberalul Romeo Dunca! În Caraș-Severin s-a furat, dar au făcut-o tocmai actualii săi colegi de partid, alături de care vrea să intre în Consiliul Județean.

Liderul social-democrat le amintește cărășenilor cine sunt mulți dintre liberalii de astăzi, ce se pretind a fi oameni onești, în condițiile în care tocmai ei au condus atâția ani acest județ în așa manieră încât au răspuns și plătit penal. „La Reșița și la Caraș-Severin ducem o luptă foarte importantă. Nu de azi, nu de ieri, ci din vremea în care acest județ se afla pe mâna portocaliilor. Astăzi, ei și-au schimbat culorile ca niște cameleoni, dar năravurile lor sunt aceleași și le cunoaștem. Ei au prădat acest județ, care este unul dintre cele mai frumoase locuri din țară. L-au prădat sistematic, lăsându-i pe cărășeni în sărăcie”, a declarat Marcel Ciolacu.

Președintele PSD spune că, în patru ani, Carașul nu trebuie să mai aibă vreo stradă neafaltată. Aceasta trebuie să fie promisiunea lui Silviu Hurduzeu, candidatul Alianței Pro Caraș-Severin, în fața cărășenilor. „Am încredere că Silviu Hurduzeu, care este unul dintre cei mai străluciți reprezentanți ai partidului nostru, va realiza acest obiectiv. Silviu Hurduzeu nu e singur. Nu luptă singur, nu apără Carașul singur. Noi toți suntem cu el. N-o spun asta pentru Silviu, care știe că îl sprijinim în tot ceea ce face. O spun pentru cărășeni, care trebuie să știe că vor fi protejați împotriva abuzurilor unei clici galbene, care vrea să revină la practicile lor vechi”, a adăugat președintele Ciolacu.

 

(E)