Judecătoarea Stuparu, „sentință” pentru Romeo Dunca: „A da mită înseamnă a săvârși o infracțiune! Să nu mai clameze atât hoția!”

Social-democrata Gabriela Stuparu, fostă vicepreședinte a Tribunalului Caraș-Severin, instanță la care s-a judecat dosarul de corupție în care a fost implicat omul de afaceri Romeo Dunca, astăzi candidat din partea PNL pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, îl pune la zid pe acesta după ce pe tot parcursul campaniei electorale a făcut un singur lucru: a strigat hoții! fără nicio dovadă!

Romeo Dunca n-a reușit să prezinte nici măcar un proiect, că despre plan de dezvoltare pentru Caraș-Severin nici nu poate fi vorba. I-a acuzat în schimb de hoție pe actualii șefi ai Consiliului Județean, uitând că tocmai colegii săi de partid au ajuns în spatele gratiilor din cauza faptelor de corupție săvârșite în administrația județeană. Nu Hurduzeu, nu Nedelcea, nu Popovici. Colegii lui Romeo Dunca din PNL! Mai mult decât atât, tocmai cel care vorbește astăzi despre hoție, fără a avea vreo probă, a dat șpagă pentru a-și amenaja pârtii pe Muntele Mic.

„I-aș recomanda domnului Dunca să nu mai bată monedă pe acest aspect al furatului și când spun asta chiar o fac în cunoștință de cauză. Ar trebui să mă înțeleagă, legat de unele activități ale dânsului care nu sunt tocmai în limitele legalului. A da mită înseamnă a săvârși o infracțiune! Într-un moment a fost denunțător, așa că mai bine și-ar revizui atitudinea și nu ar mai clama atât hoția!”, i-a transmis candidatului PNL judecătoarea Gabriela Stuparu, candidat PSD pentru Consiliul Județean Caraș-Severin.

Cărășenii au, practic, o singură opțiune în 27 septembrie pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin: Silviu Hurduzeu! Candidatul Alianței Pro Caraș-Severin! Iar Gabriela Stuparu este omul de care e mare nevoie în plen: „Pentru că sunt un om corect, drept, un om care va încerca să ajute și să-și ofere sprijinul și cunoștințele în asigurarea bunului mers, unui trai mai bun cetățenilor din Caraș-Severin. Un om pentru oameni”.

(E)