„Trebuie să facem astăzi zece puncte şi mergem la Vâlcea să jucăm pentru primul loc!”

Metalul Reşiţa întâlneşte astăzi, de la ora 11, pe Stadionul „Mircea Chivu”, o echipă de tradiţie a fotbalului românesc, FC Bihor Oradea.

Antrenorul rosso-nerilor spune că înfrângerea de la Slatina e deja istorie şi aşteaptă de la elevii săi o prestaţie foarte bună în faţa fostei sale echipe. În opinia lui Pană, reşiţenii sunt obligaţi să câştige astăzi, pentru că astfel ar intra în luptă pentru poziţia de lider în seria a doua din Liga a II-a de fotbal. „Ne aflăm în faţa unui joc important, care are o încărcătură ceva mai mare, deoarece întâlnim echipa pe care eu am antrenat-o anul trecut. În mare o cunosc, chiar dacă s-au mai schimbat unii jucători. E un adversar destul de bine aşezat, dar care are rezultate modeste până acum“, a spus Pană.

Metalul nu-l va avea în teren pe Plecanciuc, care a suferit o ruptură musculară şi va fi indisponibil mai multă vreme, dar Pană nu-şi face prea mari probleme. „Trebuie să câştigăm acest joc, am încredere în băieţi, trebuie doar să ne regăsim concentrarea. Pentru noi e important să facem zece puncte şi să mergem la Vâlcea să jucăm pentru locurile doi, trei sau chiar unu. Ne stă la îndemână”, a mai declarat tehnicianul.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157636461399174″]