VIDEO: Marian Pană, principal la CS Metalul Reșița!

Incertitudinea instalată săptămâna trecută la clubul din Valea Domanului se pare că a luat sfârșit. După ce variantele Artimon și Gherman au picat, conducerea Metalului s-a înțeles cu unul din antrenorii tineri ai României.

Prezent în tribune la meciul din Bănie, acolo unde CSM a învins fără drept de apel Craiova primăriței Olguța, Marian Pană a ajuns la un acord cu ,,Milanul” din Banat și va sta pe banca tehnică a CSM-ului, imediat după meciul din Cupă cu SC Vaslui.

Antrenorul s-a arătat surprins de ceea ce a găsit în Valea Domanului, declarând următoarele: ,,Nu m-am gândit foarte mult în momentul când am fost sunat. Consider că rolul antrenorului este să antreneze, să-și facă meseria. Am acceptat, știam echipa, știam ce mă așteaptă. Am văzut meciul de la Craiova, echipa mi-a confirmat așteptările, chiar peste așteptări s-au comportat băieții și asta m-a determinat să vin la Reșița, pentru că eu consider că am un lot de jucători cu care pot să muncesc bine, pot să-mi fac meseria bine, pot să-mi pun ca obiectiv o plasare cât mai sus în clasament. Este prima oară când vin la Reșița, nu am avut ocazia nici ca fotbalist să joc la Reșița, cunosc tradiția acestui club, acestui oraș. Eu consider că Reșița merită să aibă o echipă în Liga 1. Nu ştiu când se va întâmpla, dar consider că ar trebui ca un oraș cu o așa tradiție să-și pună și un asemenea obiectiv. Cunosc publicul care este pătimaș și frumos. Am venit să muncesc, să îmi fac meseria cât pot de bine, am găsit o echipă bună, pe care vreau să o fac performantă. Rămâne să vorbim mai multe pe teren, pentru că până la urmă ce se întâmplă pe teren este cel mai important

Pană nu s-a hotărât asupra staffului cu care va lucra în Banat și așteaptă să cunoască toată echipa administrativă, după care se vă hotărî cu cine va începe munca. ,,Rămâne ca după ce am să cunosc tot stafful administrativ, stafful tehnic care este acum, am să iau o decizie. Într-o săptămână am să văd dacă e necesar să aduc lângă mine pe cineva din exterior. Nu-mi place să vin într-un loc și să elimin oameni. Vreau să le dau șansa celor de aici să lucreze cu mine și dacă voi considera că ei au capacitatea să lucreze cu mine, atunci voi rămâne împreună cu cei care sunt aici” a declarat Marian Pană.


Dezamăgit de deplasarea la Vaslui!

Marian Pană s-a arătat dezamăgit de tragerea la sorți a 16-imilor Cupei României, afirmând că nu este posibil ca o echipă de ligă secundă să facă o deplasare așa de lungă și ar fi fost mai frumos un meci pe teren propriu, alături de suporteri: ,,Sigur, este o situație puțin mai delicată vizavi de această deplasare la Vaslui. Am trimis un lot de jucători care sperăm să reușească să aibă o prestație bună. Am luat în calcul și oboseala care s-ar fi acumulat cu această deplasare, ținând cont că s-a jucat și sâmbătă seara și a fost o deplasare destul de lungă și la Craiova. Sperăm să fi fost inspirați la decizia pe care am luat-o, este decizia noastră, ne-o asumăm și am încercat, și nu ne ferim să spunem asta, să odihnim o parte din jucători pentru că ne așteaptă un meci foarte greu pe un teren foarte greu și atunci s-ar fi acumulat oboseală. Asta nu înseamnă că dacă am luat decizia noastră, avem garantat succesul cu Motru, dar a fost o decizie de prevenire şi considerăm că a fost o decizie înțeleaptă și corectă. Ne dorim pentru cei care au plecat să aibă o prestație cât mai bună și, de ce nu, să se și califice, pentru că este o oportunitate pentru mai mulți jucători să joace în compania unei echipe de Liga 1, dar sincer chiar nu înțeleg de ce trebuie să meargă o echipă de Liga a 2-a atâția kilometri să joace cu o echipă de Liga 1, pentru că poate era mai frumos să jucăm aici cu spectatori mai mulți, dar nu vreau să pedalăm prea mult pe subiectul ăsta pentru că nu mi se pare important”.

 

 

 

 

 

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Explicatia deplasarii la Vaslui este simpla: Primele 6 echipe din campionatul trecut nu au voie sa se oboseasca jucand pe terenul unei echipe de liga a 2-a sau a 5-a, meciurile lor fiind, majoritatea, televizate cu banii acontati de Dumitru Dragomir in avans. Cine-si lua arvuna la un meci Barsana -Steaua daca se juca la manastire? In imagine Manastirea Barsana.