VIDEO: Regretele lui Rufă!

Finanțatorul echipei din Valea Domanului, Cătălin Rufă, cel care a mutat echipa din Râmnicu Vâlcea la Reșița, a făcut o scurtă analiză asupra tuturor celor întâmplate de când echipa este la Reșița.

S-au împlinit aproximativ două luni de când Reșița are din nou fotbal de Liga a doua, însă în aceste luni apele nu au fost tocmai limpezi în Valea Domanului. Venit împreună cu Rufă, Alexandru Pelici a plecat fără să mai dea un semn de viață, lăsând banca reșițenilor goală înaintea meciului de la Craiova. Săptămâna premergătoare meciului din Bănie a consfințit și primele refuzuri pentru reșițeni, de la antrenori precum Artimon sau Gherman.
Odată cu instalarea pe banca tehnică a lui Marian Pană, Rufă a ținut să își declare regretele plecării lui Alexandru Pelici de la echipă:, Aș vrea să-i mulțumesc lui Alexandru Pelici pentru tot ce a făcut pentru noi, practic în principal datorită lui am ajuns aici și pe această cale îi mulțumesc pentru tot ce am realizat împreună. A fost o durere mare că a renunțat la proiectul acesta, mă consider principalul vinovat.. Îmi asum răspunderea, îmi asum răspunderea și pentru cele trei curse pierdute în primele 2 etape, este vina mea pentru că nu am reușit să-i mobilizez mai bine, să-i capacitez mai bine pe jucători și antrenori. Le-am promis niște lucruri pe care nu am reușit să le rezolv în realitate și atunci normal că îmi asum întreaga răspundere pentru cele două rezultate nu tocmai bune. Eu sper ca de acum încolo lucrurile să intre pe făgaș normal, pentru că echipa asta a demonstrat că are valoare, a demonstrat la meciul cu Timișoara și la meciul cu Craiova, unde sunt convins că ați fost mândri cu toții. Eu am fost foarte mândru și vă spun sincer că îi iubesc pe băieții ăștia. Nu au lăsat capul plecat când au rămas fără antrenor, ba, din contra, știți ce săptămână a fost, poate pe undeva a fost bună și atitudinea domnului Gherman că ne-a trezit un pic la realitate și că ne-a enervat un pic. Îi mulțumesc pentru aprecierile sincere pe care le-a avut la adresa bazei sportive și la condițiile de antrenament. Asta este realitatea la momentul ăsta. Domnului Marian i-am zis despre ce este vorba, nu avem o baghetă magică cu care să schimbăm totul peste noapte. Totuși, venim de la divizia C ca infrastructură și facem pași mărunți, dar siguri spre condiții de liga a 2-a. Dumnealui a înțeles treaba asta și nu s-a ridicat cu pretenții”, a declarat Cătălin Rufă.