Marian Apostol lansează primul roman de dragoste

marian apostol carte
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

„Până la capăt” este un volum inedit din partea unui autor care și-a obișnuit cititorii cu alte genuri literare.

Precedentele apariții editoriale semnate de Marian Apostol au abordat fie pagini din istoria industrială recentă a Reșiței și județului Caraș-Severin, fie s-au constituit în adevărate jurnale de călătorie ori au reflectat diverse evenimente culturale. Iată de ce un roman de dragoste poate fi considerat un nou început pentru autor.

„Până la capăt” este romanul unei povești de dragoste datorită căreia personajele pornesc fiecare pe un drum inițiatic, de curățare a spiritului și de reconfigurare a personalității. „Povestea lor trimite cu gândul la faptul ca dragostea adevărată poate învinge orice, iar dezamăgirile nu trebuie sa fie capăt de drum, ci oportunități pentru a ne cunoaște mai bine și a ne apropia de adevărată noastră esență”, spune autorul despre cartea sa.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

Lansarea este programată joi, 30 martie, la ora 17:00, în cadrul evenimentului intitulat „Cafeneaua literară”, găzduit de radioul public reșițean. Va fi ocazia perfectă pentru discuții despre carte și literatură la care autorul invită toți iubitorii lecturii.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/