Amendamentul deputatului Rujan majorează pensiile foștilor angajați din CSR și UCMR!

rujan dumitru parlamentar legea pensiilor
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Dumitru Rujan a intervenit pe noua lege a pensiilor în avantajul a mii de cărășeni, care au trudit în uzinele și combinatele emblematice ale industriei românești!

„Părinții și bunicii noștri merită să fie respectați și să aibă o viață decentă când sunt la pensie! Trebuie să se bucure de copii și de nepoți! De aceea sunt foarte importante deciziile pe care le vom lua cu privire la noua lege a pensiilor!”, a declarat deputatul PNL de Caraș-Severin după ce a depus trei amendamente la proiectul legii pensiilor. Scopul acestora a fost de a păstra principiul echității și pentru a recompensa munca de o viață, a adăugat parlamentarul.

Prin cele 3 amendamente, Dumitru Rujan a urmărit să facă dreptate angajaților care au lucrat la UCM Reșița și la CSR, actuala TMK Reșița. „I-am avut alături pe colegul Jaro Marșalic și pe domnul Marian Apostol, președintele CNS Cartel ALFA Caraș-Severin, care m-a susținut în demersul meu. Mă bucur că în dezbaterile care au avut loc la Comisia pentru muncă a fost admis cel mai important amendament, cel prin care angajaților care au lucrat în sectorul construcţii maşini le este recunoscută munca în condiții speciale. Le mulțumesc colegilor deputați pentru votul favorabil și pentru că au înțeles cât de importantă este această decizie pentru pensionarii din Caraș-Severin. O viață de muncă trebuie respectată și răsplătită pe măsură!”, a mai afirmat parlamentarul pentru Express de Banat.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/