Sondajele vorbesc despre incompetența președintelui Dunca!

torma adrian senator psd (2)
untitled design set 970x90 px

Senatorul Adrian Torma anunță plecarea lui Romeo Dunca din funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Sondajele de opinie comandate de PSD la nivel de județ, dar și pe fiecare oraș în parte, nu mai lasă loc de interpretări, susține parlamentarul Adrian Torma. Acestea arată că județul nu merge într-o direcție bună cu Romeo Dunca la șefie și că Silviu Hurduzeu e favorit să revină în funcția pe care a ocupat-o până să plece în Camera Deputaților. Adrian Torma a făcut și propria evaluare a mandatului lui Romeo Dunca și spune că, pentru Clisura Dunării, președintele CJ n-a mișcat un deget.

Parlamentarul nu critică doar optica președintelui Dunca vizavi de bacul de trecere a Dunării de la Moldova Nouă, ci și modul în care acesta a înțeles să rezolve problema DJ 571. „Ai spălat ochii oamenilor cu finanțarea pe CNI, care va fi greu să se întâmple pentru că ei nu sunt specialiști în așa ceva, uitând să-l introduci pe «Anghel Saligny» sau să discuți, pentru că ai capacitatea, la ADR Vest.  sau chiar să iei un împrumut, să găsești o variantă ca acel drum foarte important, vital pentru dezvoltarea Clisurii și Văii Almăjului, să fie finanțat.”, a comentat Torma.

Senatorul avansează chiar ideea trecerii acestui drum județean în administrarea Drumurilor Naționale, mai ales că astăzi e ministru al Transporturilor cărășeanul Sorin Grindeanu, cel care a dar verde oricărei investiții i-a fost solicitată în județ. „Mai trebuie să-l convingem cumva pe domnul Dunca să-l putem preda, deși nu cred, pentru că el vrea să-și asume mai ales ce fac alții, în niciun caz ce face el. Nu a făcut mari proiecte pe mandatul lui. Are deja trei ani de mandat!  Nu are o săptămână, două.  Când?  Cetățenii din Moldovița, din Cărbunari, din toate satele aferente așteaptă un răspuns. Dar dacă noi ajungem să măsurăm asfaltul cu telefonul mobil cred că deja coborâm foarte jos!”, a adăugat parlamentarul PSD.

Romeo Dunca a avut mare noroc cu Silviu Hurduzeu, cu proiectele lăsate de acesta în Consiliul Județean, astfel a putut și liberalul să inaugureze ceva, mai atrage atenția Adrian Torma. „Eu nu văd nimic făcut de Romeo Dunca! Toate proiectele care au fost finalizate sunt lăsate de domnul Hurduzeu.  Amândoi am simțit o mică jenă în momentul când s-au tăiat panglici la niște proiecte unde, dacă nu eram noi, nu s-ar fi făcut. Dânsul a ales să nu spună că toate drumurile pe care le-a finalizat sunt, de fapt, proiecte începute pe vremea domnului Hurduzeu. Dar e decizia lui!  Ca dovadă și sondajele, nu doar cel de la Moldova Nouă, vorbesc clar nu despre competență, ci despre incompetență!”, a conchis senatorul Torma.