„Marele” politician Vela să spună dacă au făcut blat cu PSD toți președinții lui de la Moldova Nouă!

Nelu Zaberca, șeful interimar PSD Moldova Nouă, a răbufnit după ce președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, a pus victoria social-democraților la europarlamentare în Clisură pe seama unei trădări din partea primarului Adrian Torma.

Vela a explicat că unul din motivele determinante pentru care Adrian Torma a fost dat afară din partid e legat de noncombatul pe care acesta l-ar fi făcut în campania electorală. Mai exact, că ar fi tras pentru PSD, în detrimental partidului din care făcea parte la acea vreme, în speță PNL. Nelu Zaberca exclude să fi existat vreun blat și îi amintește lui Vela performanțele oamenilor lui din ultimele două decenii. „Moldova Nouă e PSD de 20 de ani! Cu excepţia a două mandate, la Primărie, liberalii nu au câştigat şi nu vor câştiga niciodată! Să-l întrebe cineva pe Vela dacă au făcut «blat» cu PSD toți președinții lui de la Moldova Nouă, pentru că, indiferent de nume sau primar, au pierdut toate alegerile, fie parlamentare, prezidențiale sau europarlamentare!”, a reacționat liderul PSD din orașul de pe Dunăre.

Fără să poată fi bănuit că-i ia apărarea lui Torma după excluderea acestuia din PNL, Zaberca îl ironizează în final pe „marele” politician Marcel Vela, căruia îi adresează o întrebare: „Să înțeleg că urmează Boc și Robu?!” Aluzie la rezultatele slabe obținute de PNL în Cluj, respectiv Timișoara la alegerile din 26 mai.