E deputat de Timiș, dar „este un om de capitală!”

Deputatul PNL de Timiș, Pavel Popescu, a fost ales președinte interimar al organizației liberale din Sectorul 4 București, mutare excelentă în opinia lui Nicolae Robu.

În organizația județeană, multe voci s-au plâns că deputați de Timiș sunt astăzi oameni care nu prea mai au legătură cu zona, precum moldoveanca Alina Gorghiu, Ben-Oni Ardelean sau Pavel Popescu, deși cel din urmă e născut în comuna timișeană Giroc. Popescu va sta de acum încolo mult mai mult la București, fiindu-i încredințată organizația Sectorului 4. „Cred că a fost o idee bună a PNL. Este un tânăr de calitate cu foarte multe calități, este ambițios. Este un om de capitală! Cred că e omul potrivit la locul potrivit”, a comentat Robu.

Referitor la alegerile prezidențiale de care nu ne mai desparte mult timp, filiala PNL Timiș e deja pregătită, există un calendar pre-campanie, iar Klaus Iohannis, crede Robu, va fi principala opțiune pentru timișoreni și timișeni în general. „Îl susținem pe președintele Klaus Iohannis pentru un nou mandat. Am fost inspirați când l-am susținut în urmă cu cinci ani, din partea PNL la președinție. A fost un președinte foarte bun, care reprezintă cu succes interesele României, care are potențial, este bine văzut în cercurile internaționale, așa cum toată lumea a remarcat. Deși prerogativele președintelui sunt destul de limitate de Constituție, a reușit să stăvilească mult inițiativele celor au vrut răul țării”, a precizat Robu, președintele PNL Timiș.

 

foto: Hotnews