După „lupte seculare”, Robu promite din nou că se inaugurează Parcul Central!

Timișorenii așteaptă de doi ani să se redeschidă Parcul Central, a cărui reabilitare durează mai ceva ca în cazul refacerii unei clădiri istorice cu probleme. După ce primăvara aceasta, primarul a promis că la final de aprilie, ceea ce ar fi coincis cu mini-vacanța de Paște și 1 Mai, parcul urma să fie gata, ei bine, acum a venit cu un nou termen.

Edilul spune că Parcul Central va fi gata până la finalul acestei luni, astfel încât, de Ziua Timișoarei, la data de 3 august, timișorenii să se plimbe prin parcul amenajat după model central-european. „Mai este de lucru, am fost și ieri pe teren. Cel mai probabil se va termina în ultimele zile ale lunii iulie, astfel încât de Ziua Timișoarei, să putem avea activități și în Parcul Central. Au și apărut câteva imagini. Veți vedea un nou obiectiv cu care ne vom putea mândri”, a spus Robu. Parcul s-a reamenajat pe modelul unei grădini vieneze, în speță, celebra Schonbrunn.

Lucrările în Parcul Central le face firma Lovrintim, cea cu același patronat ca „defuncta” Drufec, o altă companie care a amenajat spații verzi pe vremea fostei administrații, a lui Gheorghe Ciuhandu. Interesant este că Lovrintim a mai făcut recent și două baze sportive. Firma a reabilitat, într-adevăr foarte bine, terenurile de antrenamente de la Complexul „Adrian Stoicov”, din spatele Stadionului „Dan Păltinișanu”, dar încă lucrează, deși s-a început toamna trecută (!), la Stadionul de rugby „Gheorghe Rășcanu”.

1000x200 dacus 02

Sursa foto: wikipedia.org

publicitate si promovare online banner maxagro