Marcu, interzis în funcția de viceprimar! De secretar, la comanda primarului?!

Au trecut opt luni de la alegerile locale și comuna cărășeană Fîrliug nu are încă un viceprimar! Orgoliile politice au fost prea mari, iar acum, când s-a format o majoritate, au apărut manevre la limita abuzului!

Asta reclamă consilierul local Pro România, Petru Marcu, cel care ar fi trebuit ca astăzi să fie instalat în funcție prin votul majorității aleșilor din Fîrliug. În ciuda faptului că PSD și Pro România au numărul necesar de voturi, Marcu mai are de așteptat. „Ședința Consiliulului Local de astăzi nu s-a mai ținut, deoarece comisia de specialitate nu a avizat proiectul de hotărâre privind alegerea viceprimarului. Un membru al comisiei a dat aviz favorabil proiectului, al doilea a refuzat, iar al treilea nu și-a putut exprima punctul de vedere pentru că secretarul comunei nu i-a dat procesul-verbal pentru a semna pentru introducerea proiectului pe ordinea de zi. Nu am avut o majoritate până acum în Consiliul Local, dar acum există, PSD și Pro România mă vor propune și vota pe mine pentru funcția de viceprimar. Mai trebuie însă să așteptăm pentru că secretarul a făcut în așa fel încât să nu ținem astăzi ședința. A executat ceea ce i-a cerut primarul Adriana Sărăor, care nu acceptă vice de la PSD sau Pro România. Preferă să nu existe deloc viceprimar, numai să nu punem noi!”, ne-a mărturisit Petru Marcu.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

O nouă ședință a Consiliului Local a fost convocată deja pentru miercurea viitoare, când va fi repus pe ordinea de zi proiectul privind alegerea viceprimarului. Petru Marcu a fost al doilea om al comunei și în mandatul trecut și crede că e împiedicat să revină în funcție deoarece a semnalat deja mai multe nereguli petrecute în Primăria Fîrliug.

banner maxagro