Marcel Vela, viitorul președinte al României!

Criticat de tot mai multă lume pentru ordonanțele prin care corectează sau explică alte ordonanțe, date tot de el, ministrul Afacerilor Interne e văzut chiar și așa peste toți colegii lui din PNL și mult deasupra lui Ludovic Orban și chiar a lui Klaus Iohannis! Din Caraș-Severin i se sugerează că România ar avea nevoie de el la Palatul Cotroceni!

Marcel Vela a convins-o pe Mihaela Drăgilă, primarul PNL al comunei Lăpușnicu Mare, că România e pe mâini bune, că românii vor avea Lumina Sfântă în casele lor în noaptea de Înviere fără să se expună riscului îmbolnăvirii cu coronavirus. Mitraliat pur și simplu și ajuns bătaia de joc a internauților, Marcel Vela a primit un mesaj emoționant și încurajator de la Mihaela Drăgilă. Un mesaj trimis într-un moment greu de gestionat, dar și cu bătaie mai lungă. 

„Îmi pare rău să constat că nici măcar ai noștri nu pot aprecia capacitatea dumneavoastră de a va gândi atât la siguranța românilor, cât și la nevoile lor spirituale, care nu pot fi ignorate într-un moment de așa grea încercare. V-ați achitat de datoria față de prezentul cetățenilor acestei țări, ați dovedit considerație față de identitatea și trecutul acestei națiuni, înseamnă că sunteți un lider și de viitor, un îndreptățit viitor președinte de țară. România se simte în siguranță sub apărarea și conducerea dumneavoastră, ne sunteți dator să ne apărați și conduceți în continuare, în pofida piedicilor ce vi se pun, în pofida slăbiciunilor mai marilor care se împiedică în ele!”, i-a transmis Mihaela Drăgilă ministrului Marcel Vela.