„Marcel Vela va fi președintele nostru pentru viitor!”

chisalita ion

Alegerile de sâmbătă pentru șefia PNL Caraș-Severin își cunosc deja câștigătorul! Nici Nelu Popa, nici Romeo Dunca sau vreun alt liberal nu atentează la poziția președintelui Vela!

Că lucrurile sunt cât se poate de clare a confirmat-o pentru expressdebanat.ro și președintele PNL Moldova Nouă, Ion Chisăliță. Și asta nu pentru că în Caraș-Severin nu ar fi liberali cu o carte de vizită impresionantă, care să poată aspira la șefia partidului, ci pentru că Marcel Vela chiar obține pentru PNL rezultate net superioare altor filiale din țară și pentru că are în continuare cel mai mare capital de imagine.

„PNL Caraș-Severin are o echipă foarte puternică, avem o reprezentare bună la nivel de Parlament, eu cred că suntem o echipă complexă, că domnul președinte a demonstrat acest lucru prin rezultatele obținute de-a lungul timpului. Am observat că nici nu se anunță vreun alt candidat tocmai pentru că lucrurile sunt așezate. El va fi președintele nostru pentru viitor, asumându-și responsabilitatea și obiectivele cu care ne-am dus în fața electoratului. Cred că, la noi, în Caraș-Severin, lucrurile s-au lămurit înainte de a fi declanșate aceste alegeri.”, a declarat Ion Chisăliță.

Nu la fel de simple sunt lucrurile la nivel național, unde Florin Cîțu și Ludovic Orban folosesc până și arme neconvenționale în lupta pentru șefia PNL. Liberalii din Caraș-Severin au anunțat că merg pe mâna lui Orban, dar Chisăliță nu se teme că primarii PNL vor fi taxați pentru asta de către Guvern: „Văd și eu ce se întâmplă la București, e un exercițiu democratic și sper să nu depășească anumite limite care să dăuneze partidului. PNL are sistem de supraveghere, de autoreglare și din această campanie sper să vină cu un aer de prospețime. Pot fi anumite nuanțe, dar eu cred că primarii PNL au la dispoziție undița și nu peștele primit din când în când de la unii și de la alții.”