„Ion Mocioalcă unește stânga, iar cu Romeo Dunca în fruntea Consiliului Județean e foarte bine pentru noi!”

bebe pasere

PSD, PMP și Pro România se unesc în Caraș-Severin pentru un nou scor istoric la alegerile de peste trei ani, în timp ce Romeo Dunca poate duce PNL la cel mai jos nivel la care a fost vreodată în Caraș-Severin!

Liderul Pro România Caransebeș, Bebe Pasere, anticipează ceea ce se va întâmpla pe scena politică județeană în următoarea perioadă. Dacă stânga se unește, semnalul fiind dat de Ion Mocioalcă la alegerile locale din septembrie, dar mai ales la cele parlamentare din decembrie, anul trecut, PNL continuă să se prăbușească, în special din cauza unui singur om: Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

„Pro România nu are astăzi o direcție după ce a ratat intrarea în Parlament. Vedem dacă mergem în 2024 ca și Pro România sau mergem către PSD. Această stângă unită de la Bocșa, care a dat noul primar, pe Mirel Pascu, ați văzut-o și la parlamentare și a dat roade, o stângă unită printr-un singur om, Ion Mocioalcă. Să sperăm că va funcționa și la Anina! Inamicul numărul 1 e PNL și cu Romeo Dunca în frunte e bine pentru noi. E foarte bine! E rău însă pentru județ. Dacă merge așa în continuare vor avea în 2024 cel mai slab scor posibil!”, a comentat Bebe Pasere.