Marcel Vela pune punct scandalului de la Herculane: Cristian Miclău e unul din primarii performanți! Cine îl atacă e în afara partidului!

Liderul PNL Caraș-Severin a tranșat sec conflictul deschis dintre consilierul local Doru Coșei și primarul orașului Băile Herculane, Cristian Miclău. Marcel Vela amenință cu sancțiuni, care pot însemna chiar excluderi din partid!

Edilul-șef de la Herculane a ajuns să fie criticat în termeni duri și contestat chiar de consilieri locali ce-i sunt colegi de partid. Președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, e de părere că doar Doru Coșei are ceva de împărțit cu primarul Cristian Miclău și îi atrage public atenția acestuia să înceteze cu atacurile în spațiul public. Altfel, va fi tras pe linie moartă!

„Eu îi spun să discute în interiorul organizației orice problemă pe care o au și să nu mai încalce statutul, să nu mai abordeze public nemulțumiri și jigniri la adresa unor colegi pentru că nu este în regulă și ne silesc să luăm măsuri administrative politice. Conform Statutului, nu este în regulă să-ți ataci colegii în public. Au suficient timp și spațiu să facă referiri și acuzații la PSD și la alții. Dacă au nemulțumiri în interiorul organizației, să le discute în mod democratic în interiorul organizației sau la nivelul conducerii filialei Caraș-Severin! În niciun BPJ nu s-a discutat așa ceva, săptămâna trecută am avut ședința de BPJ la Herculane și nu a venit niciunul dintre ei să ne anunțe despre nemulțumiri. Dacă mai atacă în public colegii de la partid se situează în afara partidului și îi sfătuiesc să abordeze conform Statutului orice polemică. Staturul spune că orice problemă se discută în partid, cine nu respectă o decizie a partidului este în afara lui. Nu sunt adeptul excluderilor, dar pot fi sancțiuni, sunt și alte sancțiuni până la excludere”, a comentat Marcel Vela.

Liderul liberal pare să cunoască în detaliu motivele răfuielilor de la Herculane și a spus categoric că primarul Miclău se bucură de toată susținerea sa. „A fost o rectificare de buget pentru plata unor obligații de stat la fondul de salarii plus o sponsorizare pentru un clip de promovare a stațiunii, consilierul liberal Doru Coșei n-a votat, ceea ce mi se pare… Dacă mai face așa ceva, înseamnă că nu mai e în echipa noastră. Cristian Miclău e unul din primarii performanți și e susținut de filiala PNL Caraș-Severin și de mine ca președinte!”, a pus punct oricăror discuții Marcel Vela.