Marcel Vela poate sta liniștit! Nelu Popa i-a promis că nu vrea șefia PNL Caraș-Severin!

Primarul Reșiței a închis subiectul preluării șefiei în PNL Caraș-Severin înainte să fie deschis cu adevărat de cineva!

Marcel Vela a pierdut teren important după ce a ratat Primăria Caransebeș, după ce liberalii au scos un scor mult sub ceea ce anunțau la alegerile parlamentare și după ce n-a prins loc locul în Guvernul Cîțu. În timp ce, Nelu Popa a defilat la Reșița, l-a făcut aproape de unul singur președinte al Consiliului Județean pe Romeo Dunca și a adus PNL-ului o victorie categorică în Reșița la alegerile generale. Unii s-au grăbit să-l propună pe Popa la comandă, că doar politica-i pe voturi, numai că acesta nu-și dorește, iar Marcel Vela controlează în continuare totul în partid, chiar dacă nu la fel de autoritar.

„Dacă ne uităm pe rezultatele ultimelor alegeri, Reșița a performat foarte bine și la alegerile locale, și la alegerile parlamentare, asta e realitatea, însă aici sunt de menționat două lucruri. Unul este legat de faptul că eu i-am făcut o promisiune lui Marcel Vela că vreau să lucrez împreună cu Romeo Dunca în tandem Consiliul Județean și Primăria Reșița. Avem proiecte deja care ieșim din arealul Primăriei Reșița și pe județ. Nu mă interesează o poziție de conducere în Partidul Național Liberal filiala Caraș-Severin. Pur și simplu pentru că nu pot să-i dedic timp și nici nu am disponibilitatea, să fiu sincer, să mă duc pe la filiale să mă cert cu toți primarii și cu toți liderii politici de pe nu știu unde, de la Dalboșeț, Goruia și nu mai știu unde. Nu mă interesează chestia asta. Doi, tocmai proiectele pe care le avem în derulare pe următorii 3-4 ani nici măcar nu îmi permit asta fizic, nu mi-am dorit niciodată asta”, a comentat Nelu Popa pentru expressdebanat.ro.

Primarului Reșiței i s-au propus poziții chiar mai importante în PNL, spune chiar acesta, dar le-a refuzat în stilu-i deja caracteristic. „M-au întrebat alții dacă nu vreau să merg la București. Am spus într-un mod de glumă, dar vorbind foarte serios, că, dacă se mută Guvernul României la Văliug, atunci s-ar putea să fiu interesat de o poziție în Guvern. Dar doar dacă se mută la Văliug și nu cred că e cazul!”, a glumit prim-vicepreședintele PNL Caraș-Severin.