„PNL a devenit principala forță politică”

Finele anului 2012 a fost moment de bilanț pentru liberalii cărășeni, care s-au întrunit în ședința Delegației Permanente. Cu acest prilej, liderii PNL Marcel Vela și Sorin Frunzăverde au făcut câteva aprecieri referitoare la anul care s-a încheiat.

La sedința prezidată de Marcel Vela, președintele filialei județene și membru al Biroului Politic Central al PNL, au participat membrii Biroului Județean, parlamentarii, consilierii județeni, primarii și viceprimarii liberali din județ.

Marcel Vela a făcut o analiză a rezultatelor obținute în anul electoral 2012. „În urma alegerilor locale și parlamentare din 2012, PNL a devenit principala forță politică din Caraș-Severin”, a declarat liderul liberal.

Filiala PNL Caraș-Severin s-a situat peste media pe țară obținută de formațiunea politică. „Proiectul USL demarat de Crin Antonescu și Victor Ponta și susținut de liberalii din județ, și-a dovedit succesul și în Caraș-Severin, fiind prima construcție politică de după Revoluție în care toți candidații sunt aleși parlamentari”, a adăugat Marcel Vela.

Statul polițienesc, înlăturat din Caraș
Senatorul Iosif Secășan și deputatul Dan Laurențiu Tocuț, cei care au obținut cele mai mari scoruri, peste 65 de procente, au mulțumit colegilor pentru sprijinul acordat în ultima campanie electorală.

Sorin Frunzăverde, vicepreședinte la nivel national al PNL și președintele Consiliului Județean, a făcut o retrospectivă a anului politic 2012, arătând că din Caraș-Severin a pornit mișcarea care a dat o lovitură puternică “statului polițienesc”, mișcare care a dus la căderea Guvernului și drept consecință la victoria din alegerile locale și parlamentare.

 

Comments

  1. Pakatos says:

    mah…FELICITARI FRUNZAVERDE…n-am ce comenta…asta macar a fost hotz si-a fugit din portocalii,aceeasi portocalii care mai nou s-au combinat cu rosii ai lui mihaitza stepanica…plus verdele si-asa penelistii nu mai is majoritari in CMResita… sa le fie tzarana usoara …ai mei saracii,nu se pot pipii (n-am putut scrie pisha) impotriva vantului…aww,stai ca am uitat dar mi-am reamintit la timp…si nenea doctorul fu cand se vota majorarea cu doar 16% din pacate…