Marcel Vela: ,,PNL, cel mai mare şi puternic partid din ţară!”

express de banat, resita, caras-severin, stiri resita, stiri caras-severin, stiri caransebes, marcel vela, deplasare in cehia, vizita de lucru

Reconfirmat ca vicepreşedinte la nivel naţional al liberalilor, Marcel Vela le-a mulţumit într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook tuturor celor care l-au susţinut pe el şi partidul a cărui filială judeţeană o conduce.

După congresul din weekend, primarul Caransebeşului vorbeşte despre un nou început în istoria de 140 de ani a PNL. ,,Acum s-au creat premisele ca Partidul Naţional Liberal să reprezinte în viitor Dreapta unită şi să dea în acest an primul preşedinte liberal al României, indiferent dacă acesta va fi Klaus Iohannis sau Crin Antonescu. Importanţa pentru evoluţia sa istorică este şansa că, începând cu 2016, PNL poate să devină cel mai mare şi puternic partid din ţară”, a afirmat Vela.

Proiectul noului preşedinte liberal, Klaus Iohannis, este în opinia lui Vela o dovadă clară că liberalii susţin formarea unei clase de mijloc autentice şi prospere la fel ca în Europa.

,,Filiala PNL Caraş-Severin, una recunoscută cu cele mai bune rezultate electorale din ţară, a obţinut, ca şi la congresul anterior, două funcţii de vicepreşedinte, meritul fiind al tuturor colegilor liberali din judeţ. Încă o dată, mulţumesc tuturor!”, a mai scris pe pagina de socializare preşedintele PNL Caraş-Severin.