Fernando de la Caransebeş se umple de bani! Vezi aici cine îi bagă sute de milioane în buzunar!

Mall 1000x100 untitled design set 970x90 px

Vedeta din Pipirig îşi apără în instanţă imaginea serios afectată de cei de la Wowbiz, care au prezentat imagini cu un bărbat făcând sex cu un peşte, despre care au susţinut că este Fernando.

Wowbiz.ro a publicat în 17 iunie un articol cu titlul ,,Fernando de la Caransebeş face sex oral cu un peşte”, însoţit de fotografii şi un clip video. În imagini se vede cum un bărbat batjocoreşte un peşte pe malul unui lac imediat după ce l-a pescuit. Despre personajul cu apucări incalificabile, cei de la Wowbiz au spus că ar fi cunoscutul Fernando. Interesant este că în momentul de faţă materialul nu mai apare pe wowbiz.ro, dar caransebeşeanul a salvat deja imaginile şi cu dovezile pe un CD s-a prezentat la cel mai scump avocat din judeţ, ,,avocatul hoţilor”, aşa cum mai e cunoscut Cosmin Bolosin.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

,,Este adevărat, solistul vocal Fernando de la Caransebeş a fost la mine la birou pentru a mă angaja într-un dosar pe latură civilă. Vrea să dăm în judecată Wowbiz.ro şi, probabil, şi postul de televiziune Kanal D, deoarece ar fi publicat informaţii eronate. Este vorba despre defăimare şi vom cere despăgubiri morale în valoare de 500 de milioane de lei”, a declarat avocatul Bolosin.

untitled design set 970x90 px