Marcel Vela: „Onoarea de a fi parlamentar este mult mai mare decât orice funcție”

vela si orban

Senatorul Marcel Vela răspunde la dezvăluirea făcută de Ludovic Orban referitoare la faptul că echipa lui Florin Cîțu l-a trădat, punând pe altcineva în locul său pe funcția de vicepreședinte al Senatului. Liderul liberalilor cărășeni susține că este mai important să îi servească pe cei care l-au ales decât să ocupe diverse funcții.

Prezent în Caraș-Severin pentru a-și susține moțiunea, Ludovic Orban a dezvăluit că Marcel Vela ar fi trebuit să ocupe unul dintre posturile de vicepreședinte al Senatului, însă echipa lui Florin Cîțu a preferat să pună în locul său un liberal pe care, spune Orban, nu l-a văzut niciodată la nivel național. Senatorul cărășean mărturisește însă că nu aleargă după funcții. „Pentru mine, ca parlamentar de Caraș-Severin și ca senator, important este să-mi servesc țara și alegătorii mei din circumscripție, nu neapărat funcțiile. Așadar, nu aș vrea să se interpreteze că aș dori neapărat o funcție, onoarea de a fi parlamentar este mult mai mare decât orice funcție.”

O replică ce arată modestie, în ciuda performanțelor pe care Marcel Vela le-a obținut nu doar în fruntea Ministerului Afacerilor Interne, ci și ca lider al Filialei PSD Caraș-Severin, consideră Ludovic Orban. „Domnul Vela este modest. Domnul Vela provine dintr-o filială performantă, care întotdeauna s-a aflat în top 10 în toate alegerile, care a câștigat toate alegerile. Domnul Vela a fost ministru, este un om cunoscut la nivel național, care beneficiază de o încredere foarte mare și era bine pentru PNL să-l aibă pe domnul Vela ca vicepreședinte al Senatului.”, a concluzionat președintele PNL.

CITEȘTE ȘI: Marcel Vela, înlocuit cu un anonim al politicii de către „echipa demolatoare”!