Marcel Vela, în blocstart pentru funcția de ministru!

Vela,Orban,pnl,ministru

În varianta în care Florin Cîțu ar face rocada cu Ludovic Orban pe scaunul de premier, Marcel Vela ar fi cu siguranță ministru. A spus-o chiar liderul PNL, cel care a fost joi la Caransebeș pentru a-și prezenta moțiunea în fața liberalilor cărășeni.

Dacă Ludovic Orban ar reveni în fruntea Guvernului, Marcel Vela ar face cu siguranță parte din echipa sa de miniștri. Asta a declarat Orban la Caransebeș după ce moțiunea sa a fost aprobată de liberalii cărășeni. Președintele PNL are încredere în Marcel Vela și nu ratează nicio ocazie pentru a aminti de buna sa colaborare cu fostul ministru de Interne în primul an al pandemiei.

„Noi am făcut o echipă foarte bună. Cred că e ministrul cu care am lucrat cel mai îndeaproape, cu care am colaborat cel mai mult. Am fost foarte des la Ministerul Afacerilor Interne pentru că acolo se desfășurau foarte multe activități, videoconferințele cu prefecții, toate întâlnirile celulei de criză, întrunirea CNSU. MAI a avut un rol crucial în perioada pandemiei, în lupta contra pandemiei și am avut o colaborare excepțională cu Marcel Vela.”, a spus Ludovic Orban.