Marcel Vela, înlocuit cu un anonim al politicii de către „echipa demolatoare”!

vela orban
untitled design set 970x90 px

Președintele PNL, Ludovic Orban, și-a prezentat astăzi moțiunea în fața liberalilor din Caraș-Severin. A fost momentul în care acesta a dezvăluit cum a fost trădat Marcel Vela de către „gașca Gorghiu-Cîțu”.

Ludovic Orban a fost astăzi oaspetele lui Marcel Vela în Caransebeș. Scopul vizitei a fost prezentarea moțiunii în cadrul Organizației PNL Caraș-Severin în perspectiva alegerilor interne din 25 septembrie. Cu acest prilej, liderul PNL a reamintit de prietenia cu președintele liberalilor cărășeni și a dezvăluit cum a fost Marcel Vela trădat de echipa lui Florin Cîțu.

„În sală se găsesc trei prieteni buni: Virgil Guran, Marcel Vela și Alexandru Nazare, pe care pur și simplu gașca Gorghiu-Cîțu i-a considerat inapți să dețină vreo funcție în conducerea Senatului sau în conducerea grupului de la Senat. Deși noi am stabilit la începutul legislaturii, când aveam un singur post de vicepreședinte al Senatului, că din sesiunea de toamnă, când obține al doilea post de vicepreședinte al Senatului, postul respectiv va fi ocupat de Marcel Vela, pentru că Marcel Vela a renunțat la președinția Comisiei de Apărare, după ce nu a mai fost nominalizat în Guvern și asta a fost înțelegerea. Bineînțeles că echipa demolatoare nu s-a mai ținut de cuvânt și deși era absolut firesc și după rezultate, și după personalitatea și munca domnului Marcel Vela să ocupe poziția de vicepreședinte al Senatului, această poziție a fost ocupată de un senator de care nu știu dacă dumneavoastră ați auzit: Nicolae Neagu. Vă spune ceva numele ăsta? Eu nu l-am văzut niciodată la nivel național”, a mărturisit Ludovic Orban.

Președintele Partidului Național Liberal i-a mulțumit din nou lui Marcel Vela pentru colaborarea excepțională pe care a avut-o în guvernare, în cea mai grea perioadă din cauza pandemiei de coronavirus. „La televizor se vedeau conferințele de presă, ordonanțele militare, dar puțină lume știa că și Marcel Vela, la fel ca Violeta Alexandru și mulți alții de multe ori trebuia să dormim la birou. Din cauza activității și a faptului că trebuia să reacționeze imediat la orice fel de problemă, Marcel Vela nici nu se mai ducea să doarmă acasă, ci își amenajase un loc acolo, în cabinet, în care punea capul pe pernă, se odihnea câteva ore.”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/