Marcel Vela nu exclude ipoteza ca unii primari din Caraș-Severin să treacă la PSD! Află ce a spus Sorin Frunzăverde!

Cel mai dezbătut subiect de pe scena politică românească este și în atenția liderilor liberali din județ. Deși până în acest moment nu s-au semnalat intenții de părăsire a PNL, președintele filialei județene nu exclude un astfel de scenariu.

,,Este un act normativ care poate deturna grav opțiunile electorale din 2012 și, în primul rând, nu este corect față de alegători. Imaginați-vă că într-o comună din Covasna trec la UDMR toți consilierii PNL și PSD, doar pentru că cetățenii cu dublă cetățenie au facilitate la vizele pentru SUA. Evident că este absurd și nu se va întâmpla așa ceva, dar teoretic ar fi perfect posibil conform acestei ordonanțe. Până astăzi nu cunosc cazuri de mutații politice, dar nu este exclus ca în cele 45 de zile să apară din varii motive și în Caraș-Severin”, a declarat Marcel Vela, președintele PNL al filialei județene și vicepreședinte la nivel național.

În ce îl privește pe liderul de la Palatul Administrativ și vicepreședinte național al liberalilor, Sorin Frunzăverde, acesta a abordat subiectul imediat după ședința de Consiliu Județean, interpelat de jurnaliști.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV: Cine sunt primarii din Caraș-Severin care ar putea ajunge la PSD în urma OUG privind migrația? Vezi ce a spus Ion Mocioalcă!

Vezi aici ce a declarat Sorin Frunzăverde!