Marcel Vela, nostalgic? Sau îi trimite o „indirectă“ lui Felix Borcean?

„Succesul înseamnă ambiție și atitudine!”. Să fi fost doar nostalgic senatorul Ion Marcel Vela când a distribuit o amintire din 2014 cu promovarea echipei Banatul Caransebeș în prima ligă de volei? Sau vrea să lase de înțeles că regretă faptul că unul dintre proiectele sale din vremea când ocupa fotoliul de primar nu a fost continuat și de primarul pe care el l-a desemnat și susținut ca și candidat al liberalilor la Primăria Caransebeș?

În amintirea postată ieri, 24 iunie, pe pagina sa de Facebook, Ion Marcel Vela spune în prezentarea fotografiei: „Mulțumesc băieților, antrenorului Pavel Craia, conducătorilor clubului, sponsorilor, suporterilor, publicului minunat și tuturor celor care s-au implicat în 2014 în promovarea echipei de volei Banatul Caransebeș în Divizia A1, din nou, după 30 de ani. Mulțumesc și Facebook pentru aceste amintiri frumoase!”.

La o simplă analiză a postărilor din acest an apărute pe pagina publică de Facebook a senatorului Ion Marcel Vela, la capitolul „amintiri” observăm că nu a distribuit nici măcar o amintire în acest an, ceea ce ne-ar face să ne gândim că Ion Marcel Vela regretă decizia conducerii actuale a Primăriei Caransebeș de a desființa echipa de volei Banatul Caransebeș.

Menționăm că Volei Club Banatul Caransebeș nu a mai primit susținerea financiară a municipalității pentru a putea continua parcursul în Campionatul Național de Volei Masculin Divizia A1, astfel că s-a desființat în urmă cu un an.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/