MARCEL VELA, din nou președinte al PNL

Marcel Vela a fost reales astăzi președinte al filialei PNL Caraș-Severin. La Conferința Județeană de Alegeri au participat membrii marcanți ai partidului de la nivel național și din Regiunea de Vest.

Cel mai important moment politic al anului din cadrul Partidului Național Liberal s-a desfășurat în prezența a trei miniștri, a unui europarlamentar și a mai multor parlamentari și secretari de stat care reprezintă Regiunea Vest la nivel central. Nelipsiți de la alegerile liberalilor au fost reprezentanții PSD, alături de care liberalii guvernează România în acest moment. Proiectul USL a fost în centrul discursurilor susținute astăzi, la Casa de Cultură, de participanții la Conferință.

„Partidul Național Liberal nu este al doilea în Aliantă, este alături de PSD primul partid din Alianță. Depinde de noi să rămână așa, depinde de Guvernul și miniștrii noștri să promoveze această prioritate politică și ideologică a partidului și depinde de fiecare acolo unde suntem să facem ce ne-am propus”, a declarat astăzi europarlamentarul Norica Nicolai. Aceasta a mai vorbit despre consolidarea PNL și despre obiectivele politice majore din perioada următoare: câștigarea alegerilor europarlamentare și a celor prezidențiale.

Aceleași obiective au fost aduse în atenția delegaților la alegeri și de vicepremierul Daniel Chițoiu, care a transmis și mesajul președintelui PNL, Crin Antonescu. „Acest proiect, USL, a început în ianuarie 2011 și a avut două obiective majore: dărâmarea regimului Băsescu-Boc  și guvernarea României, astfel încât România să devină o Românie puternică. Suntem cea mai mare forță politică de după 1990, iar Guvernul USL este suținut de o majoritate parlamentară puternică”, a declarat astăzi liderul liberal.

Aprecierile din partea colegilor din USL nu au întârziat să apară. Vă felicit pentru modul exemplar în care v-ați bătut la referendum, la alegerile locale și parlamentare… Suntem forța politică numărul unu din România, iar USL rămâne unit. Crin Antonescu va fi președintele României!”, i-a asigurat liderul social-democrat Ion Mocioalcă, vicepreședintele PSD al Regiunii Vest, pe cei care au luat astăzi parte la acțiune.

Ce priorități are președintele PNL Caraș-Severin
Cei 396 de delegați prezenți astăzi la Reșița l-au mandat pentru încă patru ani pe Marcel Vela să le fie lider. Vizibil emoționat, acesta a apreciat evenimentul ca fiind unul important pentru filiala PNL Caraș-Severin și prin prisma invitaților de marcă ce au sosit în oraș. „Ne așteaptă un mandat de patru ani, un mandat în care va trebui să consolidăm poziția de lider politic pe care PNL o are în acest moment în Caraș-Severin, să ne implicăm în campaniile electorale viitoare, să depunem toate eforturile, să facem toate diligențele, în așa fel încât Guvernul USL, reprezentanții noștri din Parlament, cei care ne reprezintă ca demnitari să fie alături de Caraș-Severin, de nevoile aleșilor locali, primari de comune, de orașe, de municipii, Consiliul Județean , alături de cetățenii din Banatul de Munte, pentru că acum există așteptări, perspective favorabile. Următorii ani vor fi pozitivi pentru România, ani în care vom recupera pierderile economice și vom recupera decalajele pe care le-am înregistrat în perioada anterioară, astfel încât să reînvățăm să zâmbim, să visăm frumos și să fim optimiști”, a declarat președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157633363833780&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`