Iepurașul a îmbrăcat haina PSD

Sărbătorile pascale bat la ușă, astfel că membrii social-democrați s-au gândit să le transmită reșițenilor gânduri bune încă de pe acum. Vizați au fost toți copiii care astăzi au participat la slujba de Florii.

Zeci de micuți s-au bucurat astăzi de dulciuri, după ce organizația PSD Reșița a inițiat o acțiune pe care le-a dedicat-o în mod special. „Se știe că poporul nostru este credincios și de aceea bucuria copiilor se răsfrânge în familie. Cu prilejul celei mai mari sărbători creștine dorim să le urăm tuturor copiilor, deci și familiilor lor, bucurie, sănătate și Paște fericit! Ajutorul a constat în dulciuri, sucuri și gândul nostru bun”, a declarat Mariana Mone, președintele organizației de femei a PSD Reșița.

„Organizația municipală a PSD a oferit 40 de pungi copiilor din zona Câlnic, cu ocazia sărbătorilor pascale. Suntem în jur de 10 membri social-democrați, deplasați în teritoriu. Tuturor copiilor care au fost astăzi la biserică le-am oferit o mică atenție”, a spus Marius Bălean, vicepreședinte al PSD Reșița.

psd

Membrii social-democrați reșițeni promit că vor continua șirul acestor acțiuni și spun că săptămâna viitoare vor mai avea loc cel puțin două întâlniri cu micuții din municipiu, care vor primi „mâncarea” lor preferată: dulciurile.

Vom stabili împreună cu președintele organizației PSD Reșița care vor fi zonele în care ne vom deplasa”, a declarat Mariana Mone pentru Express de Banat.

Social-democrații nu i-au uitat pe copiii din Reșița nici de Crăciun, atunci când zeci de elevi au luat cu asalt sediul PSD, unde au susținut un frumos program artistic.