„Membrii PNL Caraș-Severin îl susțin pe Antonescu!”

În ciuda neliniștilor interne de care s-au lovit liberalii în ultima perioadă, conducerea PNL Caraș-Severin dorește să îi asigure pe simpatizanți de faptul că în interiorul formațiunii nu s-a schimbat nimic, iar Crin Antonescu rămâne în continuare favorit atât la președinția partidului, cât și a țării.

Membrii filialei PNL Caraș-Severin susțin candidatura lui Crin Antonescu la președinția PNL la Congresul din luna februarie.

„Sub conducerea lui Crin Antonescu, PNL a obținut cele mai bune rezultate electorale după 1990, atât la alegerile locale cât și la cele parlamentare. Construcția politică USL, inițiată de Crin Antonescu, i-a demonstrat eficacitatea. Suntem onorați că și noi, liberalii din Caraș-Severin, am fost parte la această construcție”, a declarat președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, pentru „Express de Banat”.

PNL Caraș-Severin solicită respectarea tuturor deciziilor luate de către Congresul PNL din anul 2012, decizii prin care USL l-a desemnat pe Crin Antonescu candidat pentru funcția de președinte al României.