Marcel Vela: Îl voi propune colegilor pe Nicolae Ciucă! Demisia lui Florin Cîțu este un gest firesc!

marcel vela nicolae ciuca
untitled design set 970x90 px

Liderul liberalilor cărășeni a apreciat gestul președintelui PNL de a-și da demisia după ce a pierdut susținerea majorității filialelor partidului! Merge mai departe pe mâna premierului Ciucă!

Marcel Vela s-a aflat printre greii PNL care i-au solicitat lui Cîțu să demisioneze pentru a evita alte scandaluri care să pericliteze și mai mult imaginea partidului, una și așa destul de șifonată după deciziile din ultimul an. „Demisia sa este un gest firesc având în vedere deciziile filialelor și ale celor patru prim-vicepreședinți de a restarta managementul partidului. Apreciez că rămâne în echipa PNL și arată prin acest gest că nu sunt esențiale funcțiile, important este ce facem fiecare pentru țară.”, a declarat președintele PNL Caraș-Severin pentru expressdebanat.ro imediat după ce Florin Cîțu a anunțat că renunță la șefia partidului.

Liberalii sunt așteptați în 10 aprilie la Congresul Extraordinar, unde își vor alege viitorul președinte. Numele acestuia e deja cunoscut: Nicolae Ciucă! Asta chiar dacă până atunci își vor mai anunța candidatura și alți liberali. „Indiferent câți candidați se vor mai înscrie săptămâna viitoare în competiția pentru conducerea partidului, eu voi propune delegaților liberali din Caraș-Severin să-l susținem și să votăm ca președinte al PNL pe actualul premier, Nicolae Ciucă. Il susțin pentru că îl cunosc foarte bine, este un om extraordinar, un manager profesionist, se implică total pentru țară, fiind un camarad deosebit și un patriot adevărat.”, a precizat Marcel Vela.

Senatorul PNL de Caraș-Severin este unul din apropiații premierului Ciucă. Au avut o relație excelentă în perioada pandemiei, când Vela a fost ministru al Afacerilor Interne, iar Nicolae Ciucă a condus Ministerul Apărării, între cei doi existând o strânsă colaborare. Vela și Ciucă au fost împreună și în Afganistan în acea perioadă, astfel că susținerea pe care liderul PNL Caraș-Severin i-o acordă premierului Ciucă e absolut firească. Cel mai probabil e și reciproca valabilă!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/