„Epoleți la putere”. Reacția lui Drulă după demisia lui Florin Cîțu de la șefia PNL

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

„USR este și va rămâne singurul partid liberal care luptă pentru modernizarea României”, a spus deputatul de Timiș Cătălin Drulă, după schimbările de la conducerea Partidului Național Liberal. 

„Scena politică e din ce în ce mai limpede: de-o parte sistemul unit cleptocrat cu epoleți la putere, de cealaltă parte Opoziția democratică a USR, partid pro-european, liberal. Pentru 2024 între aceste două forțe se va da lupta. România pakistanizată, pseudo-militarizată, viktor-orbanizată (PSD-PNL) vs. România pro-europeană, occidentală, liberală (USR).”, a comentat Cătălin Drulă, pe Facebook, după anunțul demisiei lui Florin Cîțu de la președinția PNL.

Cătălin Drulă mai spune și că Florin Cîțu ar fi avut ocazia să construiască cu USR o Românie pro-europeană, însă „a ales sistemul de epoleți și baroni. Episodul de astăzi e doar epilogul trist al unei alegeri făcute acum un an. Noi rămânem determinați să creștem, să spargem blocada mediatică și să oferim României speranța de modernizare.”

1000x100 (4)

Florin Cîțu a anunțat sâmbătă că și-a depus demisia din funcția de președinte PNL. El a precizat și că nu va renunța la șefia Senatului, pentru că „acolo sunt alte discuții. Nimeni nu mi-a cerut demisia din funcție.”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/