Marcel Vela, către social-democraţi: „Vulpea zice că strugurii sunt acri… când nu ajunge la ei“

Senatorul Marcel Vela spune că a „observat în spațiul public (de la PRO Ro și PSD) o abordare superioară, arogantă și narcisistă legată de Primăria Caransebeș“. Liberalul face trimitere la declaraţiile lui Victor Ponta şi Marius Damian, cum că social-democraţii ar fi cedat deliberat la ultimele alegeri locale din Caransebeş.

Față de rigurozitatea istoriei, Marcel Vela reaminteşte că „în Caransebeș NICIODATĂ nu a câștigat stânga“, şi aceasta în condiţiile în care mulți lideri social-democrați erau din Caransebeș și își doreau sau visau acest lucru. Astfel, senatorul PNL arată că Primăria Caransebeş a fost câştigată: în februarie 1992 – de Alianța Civică; în iunie 1996 si 2000 – de CDR (PNŢCD); în iunie 2004, 2008, 2012 și 2016 – de PNL.

CITEŞTE ŞI: Victor Ponta a venit cu pronosticuri sigure: Pro România bate tot la alegerile din Caraș-Severin! [VIDEO]

„Să insinuezi că Mocioalcă şi-a trădat echipa, sau că Gheorghe Ștefan, Silviu Hurduzeu, sau Ilie Iova au fost doar niște marionete, cred că este prea mult și pentru niște politicieni la care diversiunea a ajuns la rang de artă“, scrie Marcel Vela pe contul său de Facebook.

Liberalul îşi exprimă convingerea că niciunul dintre contracandidaţii săi în cursa pentru funcţia de primar nu şi-a propus să piardă: „Indiferent din ce partid au făcut parte, i-am respectat pe toți contracandidații mei și opțiunile lor politice (chiar dacă unii dintre ei nu au făcut la fel cu mine). Sunt sigur că nu a fost vreodată dorința vreunuia să piardă, pur și simplu au fost opțiunile celor care au ales, pentru că la Caransebeș alegătorii au votat întotdeauna transparent, democratic și cu cine au dorit“.

CITEŞTE ŞI: Ultimii primari ai Caransebeşului, rezultatul unor blaturi politice?! Marius Damian nu exclude scenariul devoalat de Victor Ponta!

Înțelepciunea populară, consideră Vela, este cea care dă, totuși, răspunsul la „aceste declarații iresponsabile care nu fac deloc cinste nici candidaților socialiști, nici alegătorilor care i-au votat ori nu i-au votat“. Vulpea când nu ajunge la struguri zice că sunt acri este expresia care, subliniază Vela, se folosește atunci când se spune „despre cineva care afirmă că nu dorește un lucru pe care de fapt îl dorește, dar nu-l poate obține. Și le dau o veste proastă celor doi politicieni cumetri, de altfel simpatici… Nici în 20.20 la Caransebeș nu va câștiga stânga!“