Marcel Vela, al treilea mandat consecutiv la Primăria Caransebeş

Preşedintele PNL Caraş-Severin rămâne pentru încă patru ani în fotoliul de primar al municipiului Caransebeş, după ce a obţinut mai mult de 70 la sută din voturile electoratului.

Cu peste 8.000 de voturi, reprezentând 73, 65 la sută din totalul opţiunilor exprimate de caransebeşeni, Marcel Vela s-a impus fără problema în cursa electorală de duminică, nelăsându-le practic nici o şansă contracandidaţilor. Nicolae Şelner, din partea PP DD a obţinut un procent de 14,5 la sută , în timp ce candidatul PDL, Alexandru Stănescu a fost votat de 968 de caransebeşeni, cifră care reprezintă 8,87 la sută din totalul voturilor exprimate.

USL s-a impus şi la Consiliul Local Caransebeş, cu 13 mandate obţinute în urma votului a peste 64 la sută dintre alegători. PP DD va trimite în mini-parlamentul local patru consilieri, în timp ce PDL a bifat două mandate. Astfel, primarul Marcel Vela are asigurată majoritatea pentru a continua proiectele ambiţioase prin care urmăreşte dezvoltarea municipiului de pe Timiş şi Sebeş. „Mulţumesc din suflet tuturor celor care m-au votat şi îi încredinţez că în următorii patru ani vom continua împreună dezvoltarea, înfrumuseţarea şi bunăstarea Caransebeşului”, a declarat acesta.

 

 

Comments

  1. dinu constantin says:

    acum pe 29 iulie avem satisfactia de a ne exprima votul sa nu-l ratam veniti fratilor la vot si datiii in goarna lui BASESCU sa -l ajunga din urma pe nastase si pe vintu si pe altii,