Marcel Vela a pierdut procesul cu Consiliul Județean!

Senatorul Ion Marcel Vela suferă o grea lovitură de la magistrații Curții de Apel Timișoara care i-au respins astăzi acțiunea în instanță contra hotărârii de consiliu județean care-l excludea aproape forțat din plenul forului.

Inițial, Vela și-a prezentat demisia din calitatea de consilier județean, demisie la care, apoi, a renunțat.

Instituția Prefectului Caraș-Severin și Tribunalul Caraș-Severin i-au dat dreptate lui Marcel Vela și le-au cerut consilierilor județeni să anuleze hotărârea prin care se ia act de demisia lui Marcel Vela din funcția de consilier județean, dar niciuna dintre cele două decizii nu a fost definitivă. Definitivă este, însă, sentința pronunțată de Curtea de Apel Timișoara, care respinge acțiunea lui Marcel Vela și păstrează hotărârea de consiliu județean. Practic, această soluție confirmă că liberalul a rămas perfect legal  fără calitatea de consilier județean.

”Procesul l-am intentat pentru că am fost dator cărășenilor. Este doar o sentință care o contrazice pe prima, o respect și pe aceasta pentru că eu respect justiția și procedura juridică. Dincolo de ea, din păcate județul rămâne la fel de trist și multe orgolii în Consiliul Județean încă nevindecate”, a declarat pentru Express de Banat senatorul Marcel Vela.