Marcel Iureș îl aduce pe Octav în Caraș-Severin, iar la Moldova Nouă aduce prima proiecție cinematografică din ultimii 30 de ani!

Celebrul actor Marcel Iureș, cel care interpretează rolul lui Octav în filmul cu același nume, vine săptămâna viitoare în Caraș-Severin. Nu doar în orașele care au un cinematograf funcțional, ci și la Moldova Nouă, acolo unde publicul spectator nu s-a mai bucurat de o proiecție cinematografică de 30 de ani!

Marcel Iureș, actor principal în filmul „Octav”, împreună cu regizorul Serge Ioan Celebidachi și producătoarea Cristina Dobrițoiu vor veni săptămâna viitoare în Caraș-Severin pentru 4 proiecții de gală. Acestea vor avea loc în orașele în care rulează, în mod constant, cele mai noi filme, dar și la Moldova Nouă, acolo unde „Octav” va fi prima proiecție cinematografică din ultimii 30 de ani. Aceasta se va realiza cu sprijinul SC Marcom Fantastic SRL, la Casa de Cultură din Moldova Nouă, pe un ecran cinematografic mare.

PROGRAM PROIECȚIE DE GALĂ „OCTAV”

Reșița – luni, 16 octombrie, ora 21.00 (Cinema Dacia)
Caransebeș – luni, 16 octombrie, ora 19.00 (Cinema Luna)
Oravița – marți, 17 octombrie, ora 19.30 (Cinema 3D)
Moldova Nouă – marți, 17 octombrie, ora 18.00 (Casa de Cultură)

La Reșița, cei care doresc să participe la proiecția de gală sunt așteptați la Cinematograful Dacia începând de astăzi până vineri, 13 octombrie, între orele 10 și 18, pentru a obține invitații care să permită accesul.

Pentru proiecțiile de la Caransebeș și Oravița, invitațiile se obțin de la Primărie.

Pentru evenimentul din Moldova Nouă, doritorii vor primi un bilet gratuit, în limita stocului disponibil, dacă vor suna la numărul de telefon 0766 516 409.

„Octav” este o producție românească plină de sensibilitate, care a avut avanpremiera săptămâna trecută în cinematografele cărășene. Filmul, în regia lui Sergiu Ioan Celebidachi, îi are ca protagoniști, printre alții, pe Marcel Iureș, Victor Rebengiuc, Dana Rogoz și Andi Vasluianu. Când un bătrân se întoarce după câteva decenii la casa familiei sale, apariția iubirii din copilărie îl face să retrăiască momente din tinerețea sa care i-au schimbat cursul vieții.