„Marcel Gușcă pe mine nu mă interesează deloc! Îl puteți înmatricula la PSD, poate vă va aduce voturi multe!” [VIDEO]

Liderul galeriei echipei de fotbal din Valea Domanului ar putea rămâne fără slujba de la stadion în urma reorganizării clubului, din noua schemă aprobată de Consiliul local lipsind postul de paznic, pe care Marcel Gușcă fusese angajat în mandatul lui Mihai Stepanescu.

Consilierii PSD, prin vocea lui Mirel Sabo, au acuzat că, de fapt, în spatele reorganizării se ascunde altceva. Și anume, interesul ca Marcel Gușcă să fie pus pe liber, deoarece ar fi mirosit mai multe nereguli pe care le-ar fi făcut cunoscute opiniei publice prin intermediul rețelelor de socializare. „Noi, consilierii PSD nu votăm acest proiect. Solicităm un audit la club pentru că sunt destule semne de întrebare!”, a spus Sabo.

Primarul Nelu Popa a tranșat însă repede problema: „Pe mine nu mă interesează acest cancan. Marcel Gușcă pe mine nu mă interesează deloc! Dacă nu va reuși să ia examenul pentru unul din cele două posturi, va pleca. Asta e! Irosim energii inutile. Avem lucruri mai importante de făcut decât cancanuri, fotbal sau ce e. Valea Domanului va rămâne tot acolo, avem alte priorități la ora asta. Dacă vreți să-l înmatriculați la PSD sunteți liberi să o faceți. Are o armată întreagă după el și poate că vă va aduce voturi multe. Pe mine nu mă interesează acest cancan. Dacă ar fi fost după mine, acum doi ani puneam lacătul pe stadionul ăla. Băgam dezinsecție, deratizare, aduceam niște preoți să sfințească locul și porneam din nou. Nu am făcut-o pentru că sunt peste 300 de copii acolo!”