A plecat din Reșița să scrie istorie în Liga Campionilor [VIDEO]

Nicu Negru își face tot mai des simțită prezența în Liga Campionilor la handbal. Reșițeanul a avut încă o evoluție remarcabilă pentru campioana României, Dinamo București, în victoria cu 35-34 în fața formației elvețiene Wacker Thun.

Extrema stângă a alb-roșiilor a marcat de șase ori în a doua victorie consecutivă pe teren propriu în actualul sezon al Velux Champions League. Introdus în finalul primei reprize, Nicu Negru a zburat deasupra semicercului advers și a înscris de trei ori la rând, iar în partea a doua a meciului a bifat toate cele 30 de minute. Un semn că antrenorul Constantin Ștefan se bazează foarte mult pe calitățile reșițeanului transferat în această vară de la CSM București.

Este o victorie foarte importantă, ne-a urcat în clasament și sperăm mai departe. Am muncit foarte mult pentru această victorie, ne-am apărat foarte bine și am reușit să câștigăm. Cred că apărarea și poarta au făcut diferența, ambele au mers foarte bine. În repriza secundă ne-am pierdut puțin concentrarea, dar văzând că adversarii s-au apropiat foarte mult de noi, am accelerat din nou pentru a juca foarte bine, și s-a văzut pe final. Victoria ne dă încredere și forțe noi. Publicul a fost minunat, ca întotdeauna, și îl așteptăm să fie alături de noi, în număr cât mai mare”, a spus Nicu Negru, handbalist format la Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reșița și care a trecut și pe la fosta prim-divizionară HC Caraș-Severin.

Nicu Negru s-a aflat în Top 5 al golurilor etapei a doua din Liga Campionilor, cu o reușită superbă în meciul din deplasare cu Ademar Leon.

YouTube video

După trei meciuri din Grupa D a Ligii Campionilor, Dinamo se află pe locul 2, cu 4 puncte (cu două victorii și o înfrângere, la victorie acordându-se două puncte) , lider fiind Wisla Plock, cu 6 puncte. Nu la fel de bine stau alb-roșii în campionatul intern, Liga Zimbrilor, după trei etape Dinamo fiind pe locul 7, cu 4 puncte (o victorie, un egal și o înfrângere, la victorie fiind acordate trei puncte). Următorul meci al lui Nicu Negru și al coechipierilor săi va fi sâmbătă, 29 septembrie, pe teren propriu, cu CSM Făgăraș.