Mocioalcă rebranduiește PSD Caraș-Severin! ”Unii se vor mai regăsi în noua conducere, alții nu!”

Deputatul PSD de Caraș-Severin, Ion Mocioalcă declară că nu va fi niciodată împotriva unui primar PSD care-și cumpără bilet de avion și pleacă până la București să-și susțină urgentarea proiectelor și să-și spună mulțumirile sau nemulțumirile către conducerea partidului. Declarația vine în contextul în care unii primari PSD din Caraș-Severin au susținut cauza deputatei PSD Luminița Jivan de a continua cu Liviu Dragnea, după ce președintele Ion Mocioalcă ar fi declarat că toți susțin moțiunea împotriva lui Liviu Dragnea.

Cu toate astea Ion Mocioalcă spune că intenționează să organizeze în scurt timp un comitet executiv județean, care va avea ca subiect și organizarea referendumului. Ședința va fi organizată după un tur de județ, în care va discuta cu membrii PSD.

”Intenționez să cer alegeri la PSD Caraș-Severin, să cer o conferință extraordinară și poate partidul are nevoie de un restart, poate partidul, așa cum am considerat și la nivel național trebuie rebranduit, poate că nu sesizez eu că ar fi o opinie majoritară, care și-ar dori un nou lider județean”, a declarat Ion Mocioalcă.

Președintele PSD Caraș-Severin a menționat că nu știe dacă membrii vor fi de acord sau nu cu opinia sa, dar este sigur de organizarea conferinței județene, pentru a vedea cu ce echipă va ataca cele 4 rânduri de alegeri care vor veni în viitorul apropiat. Liderul PSD a dat asigurări că unii se vor mai regăsi, alții nu.

Practic conferința extraordinară ar fi un meci Ion Mocioalcă vs. Luminița Jivan. Un meci al cărui rezultat nu e deloc greu de anticipat.