Marcel Ciolacu râde cu toată gura de PNL Timiș: „Voi sunteți urmașii Brătienilor? Sunteți decuplați de realitate!”

marcel ciolacu

PNL face politică doar cu poliția la ușă, spune Marcel Ciolacu! Președintele PSD a reacționat față de alegerile din Timișoara, unde unii liberali pot vota și ceilalți dărâmă ușile ca să pună mâna pe ștampilă.

Alegerile organizate în Timișoara pentru alegerea din organizația locală PNL s-au lăsat cu îmbrânceli și acuzații că votul este un drept discreționar. Marcel Ciolacu i-a luat la rost pe liberali pentru spectacolul de „democrație” din orașul revoluției. „Voi sunteți urmașii Brătienilor?! Niște circari și marțafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semănat: PNL- partidul său, a ajuns să facă alegeri cu poliția la ușă! Simulacrul alegerilor de la PNL Timiș este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea și mațe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-și căra ei pumni în cap în disputele lor interne”, și-a început Marcel Ciolacu postarea.

Social-democratul spune că în timp ce peneliștii sunt mai interesați de ciolanul de partid țara arde. „Grav este că acești iresponsabili ar trebui să se ocupe de destinele țării! De economie, de pandemie, de educație! În timp ce ei se îmbrâncesc și se înjură ca la ușa cortului pentru ciolan: s-au raportat 156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 și Vama Giurgiu este blocată de sute de turiști care se întorc în țară! Și sunt doar câteva dintre ADEVĂRATELE probleme ale românilor! Sunteți DECUPLAȚI de realitate! Românii deja știu!”, a încheiat președintele PSD.

CITEȘTE ȘI: FOTO/VIDEO. Haos și îmbrânceli la alegerile din PNL Timișoara. Scrutinul, organizat cu jandarmi și polițiști la ușă

Ludovic Orban condamnă echipa lui Alin Nica și promite sancțiuni! Se anulează alegerile de la PNL Timișoara?