Marcel Avram nu mai candidează pentru un nou mandat de primar la Făget. A anunțat pe Facebook retragerea sa

Într-o postare pe Facebook, primarul orașului Făget, Marcel Avram, anunță făgețenii că nu va mai candida pentru un nou mandat de primar. În mesaj, primarul le-a mulțumit colegilor pentru discreția și ajutorul în ultimul său mandat, iar cetățenilor le-a mulțumit pentru încrederea oferită în cei 12 ani și a promis că se va implica în continuare în acțiunile pentru oraș, însă nu din postura de primar.

Primarul și-a dorit discreție pentru a duce mandatul la bun sfârșit, discreție pe care spune că a și avut-o din partea colegilor de partid și nu numai și pe care declară că îi va susține pe mai departe. La finalul postării, primarul a adăugat o galerie cu toate obiectivele de care se mândrește și a reușit să le realizeze.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Le-am cerut colegilor să nu facă publică această decizie în ideea de a avea un mandat liniștit din punct de vedere politic pentru a ne putea concentra asupra proiectelor pe care le avem de îndeplinit. Le mulțumesc colegilor că au dat dovadă de caracter și acest lucru nu a apărut în public decât, poate, la nivel de zvon, lucru care ne-a permis, spun eu, să avem un climat politic liniștit și să realizăm cea mai mare parte din ceea ce ne-am propus. Chiar dacă atât orașul nostru, cât și țara nu trec printr-o perioadă fericită, ținând cont că s-a declanșat calendarul alegerilor, vă anunț că nu voi mai candida pentru un nou mandat de primar. Vreau pe această cale să vă mulțumesc tuturor pentru încrederea și sprijinul acordate în acești aproape 12 ani, să vă asigur că am fost implicat 100% în acest proiect și că voi continua să sprijin Făgetul indiferent din ce structură politico-administrativă voi face parte. De asemenea, mulțumesc echipei PNL care a stat lângă mine în toți acești ani, în special lui Vasile Sita și lui Claudiu Avramescu și îi asigur de sprijinul meu necondiționat în continuarea proiectelor noastre pentru Făget și pentru făgețeni”, a scris primarul Marcel Avram pe pagina sa de Facebook.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/