MAPN caută cercetași să îi antreneze la cel mai înalt nivel!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Centrul Militar Județean a anunțat astăzi că a început selecția pentru „Tabăra de vară pentru cercetaşi”, care va avea loc la Predeal. 34 de locuri sunt disponibile, astfel că cei interesați trebuie să fie extrem de bine pregătiți.

Selecţia cuprinde două etape, în cadrul acestora testându-se cunoştinţele elevilor despre Armata României, NATO şi Uniunea Europeană.

publicitate online in ziar Express de Banat

Ministerul Apărării Naţionale, prin Direcţia informare şi relaţii publice, a lansat concursul naţional pentru selecţia participanţilor la cea de-a X-a ediţie a Taberei de vară pentru cercetaşi – „Fii cel mai bun! Fii la înălţime!”. Activitatea este organizată în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului, Fundaţia „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă” și Asociaţia de Caritate din Armata României „Camarazii”.

Ediţia din acest an se va desfăşura în perioada 10 – 17 iulie, la Predeal, cu sprijinul Statului Major al Forţelor Terestre. La tabără se pot înscrie elevii care sunt, la momentul desfăşurării concursului, în clasele VI-VII şi IX-XI.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

În prima etapă (21 martie – 10 aprilie), echipe constituite din câte doi elevi vor trebui să completeze un formular de înregistrare şi să răspundă la 20 de întrebări tip grilă. Pentru cea de-a doua etapă (11 – 24 aprilie), echipele care au răspuns corect la cel puţin 15 întrebări ale primei etape se califică, acestea urmând să răspundă la un nou set de întrebări.

În perioada 25–29 aprilie, juriul competiţiei va evalua răspunsurile trimise de fiecare echipă şi va întocmi clasamentul concursului, avându-se în vedere punctajul obţinut.

FOTO: mondonews.ro

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/