FOTO. Bulibașa Toni din Oravița a aruncat cu milioanele la o petrecere țigănească!

Mall 1000x100 untitled design set 970x90 px

De Ziua Internațională a Romilor a fost blocată o stradă întreagă din orașul Oravița. Bolizii de lux au fost lăsați la distanță pentru că forțele de ordine au gestionat exemplar marea paranghelie.

Pe Strada Avram Iancu din oraș s-au adunat zeci de polițiști, jandarmi și pompieri! De această dată însă nu pentru a interveni, ci pentru a supraveghea marea petrecere dată de bulibașa Toni în cinstea tuturor țiganilor din Caraș-Severin. Aceștia s-au adunat din toate colțurile județului: Caransebeș, Reșița, Moldova Nouă, Băile Herculane, iar exemplele pot continua.

Startul s-a dat în jurul orei 17.00, iar sărbătoarea a început cu muzică autentic țigănească. Grătarele cu mici și alte bunătăți au sfârâit până târziu în noapte și au împrăștiat mirosul ademenitor peste întreg orașul, astfel încât locuitorii să știe că romii petrecăreți știu să își păstreze și promoveze tradiția.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157666924142015″]

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Vedeta care i-a încântat cu muzica sa a fost Ciofu, dar alături de acesta au mai urcat pe scenă Sabina, Peke, Godgici Hits, Raul și Toni.

Contra unor sume frumoase de bani, bulibașa din Oravița le-a dat dedicații peste dedicații celor prezenți, astfel încât să îi mulțumească. Pe lângă acestea, liderul de înalt rang le-a mai făcut cinste celor prezenți cu țuică, bere și tradiționalul whisky englezesc, care nu putea lipsi pentru a marca valoarea parangheliei țigănești.

untitled design set 970x90 px